Diamantboring på Sjælland og Fyn

Professionel diamantboring på både Sjælland og Fyn finder man hos Per’s Diamantboring ApS. Her er høj service og kvalitet en selvfølgelighed og vi hjælper gerne med at føre kundens ønsker ud i livet. Vi kan tilbyde boring fra Ø 8-1200 mm. og kan bore huller både horisontalt og vertikalt samt smigboring i alle vinkler, også op under lofter mv.

Ved at benytte sig af professionel boring gennem os, kan man være sikker på en særdeles høj kvalitet. Arbejdet bliver lavet med professionelt værktøj, kompetente håndværkere og på præcist det tidspunkt kunden ønsker det. Så ønsker du en professionel boring er Per’s Diamantboring det helt rigtige sted.

Professionel diamantboring på både Sjælland og Fyn er udført af fagfolk

Vi har mange års erfaring med diamantboring på Sjælland i store og små størrelser, hvilket gør os til eksperter inden for feltet. Uanset hvilken type af boring du har brug for, er vi derfor den rigtige samarbejdspartner for dig. Opgaver indenfor boring kan kræve mange forskellige løsninger, og det er vigtigt, at det rigtige værktøj anvendes. Hos os har vi den nødvendige know-how omkring hvilke værktøjer der skal bruges til de forskellige boringer. På denne måde sikrer vores dygtige fagfolk altid et professionelt udført arbejde i højeste kvalitet.

Hvad er diamantboring?

En diamantboring er en boring foretaget gennem gulv, væg eller loft. Dette kræver præcision, idet boringerne oftest anvendes, når der skal bores huller til ledninger, ventilation, rør- og kabelføringer, med mere. Diamanterne til boret er kunstigt fremstillet, men har styrke som en ægte diamant og vi kan således skære igennem alle materialer. 

Vi udfører blandt andet boring i materialer såsom:

  • Granit
  • Murværk 
  • Beton
  • Jernbeton

Uanset om det er horisontal og vertikal boring klarer vi både små og store opgaver.

Udover professionel boring kan vi også tilbyde diamantskæring, som er velegnet til udskæring af døre og vinduer.

Kontakt os i dag og få et tilbud. Ring på +45 70 27 33 30 – Vi er bosat i Hedehusende tæt på Roskilde men køre på hele Sjælland og Fyn. 

Diamantboring på Sjælland | Per's Diamantboring Sjælland

Så ønsker du en professionel boring er Per’s Diamantboring det helt rigtige sted.

Se også vores andre ydelser såsom wireskæring her på hjemmesiden.

Læs handelsbetingelser vedr. diamantboring her

Diamantboring på Sjælland | Per's Diamantboring Sjælland