Diamantskæring Roskilde

Per’s Diamantboring ApS tilbyder professionel diamantskæring i Roskilde og omegn. Vi benytter os af moderne udstyr, og kan derfor håndtere langt størstedelen af byggemateriale. Har du brug for diamantskæring i Roskilde, så kontakt os! Vi har erfaring med de fleste former for opgaver og kan klare både store og små projekter.

Har du spørgsmål til vores arbejde kan du kontakte os på tlf. +45 70 27 33 30 eller mail info@psd.dk.

Professionel diamantskæring i Roskilde

Vi har maskiner og udstyr til at tilbyde diamantskæring i Roskilde af selv det stærkeste materiale. Vi kan blandt andet hjælpe med at skære huller til vinduer, døre, porte, ventilation og nedskæring af hele vægge. Vi har den nødvendige erfaring og ekspertise til at kunne udføre store og komplicerede opgaver. Men vi udfører også gerne mindre opgaver.

Vi kan udføre diamantskæring i følgende materialer:

  • Granit
  • Murværk
  • Beton
  • Jernbeton

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med diamantskæring i dit materiale, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Per's Diamantboring ApS - Vi klare diamantboring og diamantskæring Odense, Fyn

Diamantskæring med stor præcision

Per’s Diamantboring udfører altid diamantskæring at dygtige fagfolk, så du er sikret et professionelt resultat. Vi bestræber os efter altid at have tilfredse kunder, og det kan du se på vores resultater.
Vi har udstyret til at kunne udføre diamantskæring med stor præcision. Til at diamantskæring i vægge, kan vi skære op til 67 cm i dybden. Til diamantskæring i gulve, kan vi skære ned til en dybde på 53 cm.
Udover diamantskæring i vægge og gulve, er vi også erfarne med udskæring til ventilationshuller i f.eks. badeværelser eller udtag ved brændeovne.

Kontakt os for diamantskæring i Roskilde

Vi sætter en store ære i at udføre vores arbejde til perfektion hver gang. Har du spørgsmål til vores arbejde inden vi starter et samarbejde, er du altid velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Du kan også kontakte os på tlf. +45 70 27 33 30 eller mail info@psd.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!